Een site met veel informatie ! (Door het Coronavirus is alles ondervoorbehoud!

woensdag 18 maart 2020

Coronavirus: onze dienstverlening en landelijke contactgegevens

Is het gemeentehuis geopend?

U kunt alleen op afspraak langskomen. Belt u ons voor het maken van een afspraak: 0599-631631. Op donderdagavonden zijn we tijdelijk gesloten. Heeft u zaken die niet dringend zijn of heeft u gezondheidsklachten? Stel dan uw bezoek uit. In het gemeentehuis kunt u NIET met contant geld betalen, alleen pinnen is mogelijk.
Voor het ophalen van reisdocumenten hoeft u geen afspraak te maken, maar kunt u zich melden via de intercom bij de ingang. Dat geldt ook als u een afspraak heeft in het gemeentehuis.


Gaat uw huisbezoek Wmo door?

De consulenten gaan niet op huisbezoek, maar nemen op het afgesproken tijdstip telefonisch contact met u op. Zo nodig maken zij met u een afspraak om op een later moment bij u op huisbezoek te gaan.

Actuele informatie via een liveblog

Volg onze liveblog voor actuele informatie over onze dienstverlening, landelijke maatregelen en meest gestelde vragen en antwoorden.

Contactgegevens en landelijke informatie

De meest gestelde vragen en informatie over het coronavirus vindt u op de website van de GGD en het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een vraag over uw eigen gezondheid? Neem dan tussen 8.00 en 17.00 uur contact op met de GGD via 050 3674000. Of raadpleeg de website van de GGD.
Ook de website van de Rijksoverheid.nl vindt u informatie over het coronavirus. Hier leest u bijvoorbeeld over de gevolgen voor onderwijs, kinderopvang, werknemers, werkgevers, ondernemers, reizigers en openbaar vervoer.