Mooistadskanaal.nl De site met veel informatie

donderdag 23 juni 2016

Diamanttocht

Onstwedde - Op zaterdag 2 juli vindt de Diamanttocht, een wandeling door het prachtige Westerwolde,  voor de 3e keer plaats

Wat is er te doen

Vorig jaar liepen ruim 100 wandelaars onder extreme warmte (het was ruim 30 graden!) de 2e Diamanttocht.  We hopen dat de Diamanttocht 2016 een nog groter succes wordt en dat velen van een mooie wandeldag gaan genieten.


Er zijn deze keer 4 (in plaats van 3) mooie routes uitgezet,  door weer een ander gebied rondom Onstwedde.  De afstanden zijn 5, 10, 15 en 20 kilometer. Zo kan iedereen een afstand kiezen die bij hem of haar past. Omdat er onverharde wegen in de routes zijn opgenomen, is de wandeling niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Evenals vorige jaren is de start bij MFA de Bast, Boslaan 18 in Onstwedde. U kunt zaterdag 2 juli starten tussen 8 en 12 uur 's ochtends. Voorinschrijving kan via de link hieronder tot en met 30 juni en kost € 4,00 inclusief een herinnering. Vermeld hierbij naast uw naam en adres ook de afstand die u wilt lopen. U kunt ook op de dag van de Diamanttocht (zaterdag 2 juli) inschrijven. De kosten zijn dan € 5,00, uiteraard ook inclusief een herinnering.

Waar

In Onstwedde

Wanneer

Op zaterdag 2 juli.