Mooistadskanaal.nl De site met veel informatie

vrijdag 28 juni 2024

Open atelier zondag’ bij Geert Schreuder

 Open atelier zondag’ bij Geert Schreuder

Elke eerste zondag van de maand, 13.00 – 17.00 uur

 

Sinds 2007 stelt kunstschilder Geert Schreuder elke eerste zondag van de maand zijn atelier open voor belangstellende bezoekers. Elke maand toont hij een selectie van zijn werken. Geïnteresseerden kunnen tijdens deze open atelier zondagen op een laagdrempelige manier de nieuwste schilderijen bekijken, met de kunstenaar van gedachten wisselen en de recentste ontwikkelingen op de voet volgen. 

 

Geert Schreuder

Kunstschilder Geert Schreuder (Veendam, 1949) woont aan de rand van Onstwedde in Oost-Groningen. Zijn atelier biedt een indrukwekkend wijds uitzicht over de velden en akkers rond zijn huis. Vanuit deze plek maakt Schreuder in acrylverf en olieverf het Noord-Nederlandse landschap. Maar ook portretten, stillevens en interieurs. 

Naast vrij werk maakt Geert Schreuder regelmatig werk in opdracht, uiteenlopend van tekeningen ter grootte van een briefkaart tot wandschilderingen van tientallen vierkante meters

Werk van hem bevind zicht o.a. in het Veenkoloniaal museum te Veendam, het Klooster ter Apel, het Herinneringscentrum Kamp Westerbork en bij vele particulieren en instanties in het hele land.

 

 

Bezoekadres atelier Geert Schreuder

Esweg 9, Onstwedde