Mooistadskanaal.nl De site met veel informatie

vrijdag 23 juli 2021

Fiets3daagse Sellingen

Sellingen - We gaan weer fietsen De fiets3daagse Sellingen is inmiddels een traditie geworden. Vorig jaar kon dit evenement door corona helaas niet doorgaan. Dit jaar gelukkig wel.

Uiteraard onder de condities van het ministerie van VWS en het RIVM. Het evenement is van maandag 2 augustus tot en met donderdag 5 augustus. De woensdag is een inhaalavond. Donderdag wordt de fiets3daagse afgesloten met livemuziek op het terras van de Hof van Sellingen.

De Vereniging Bevordering Toerisme heeft dit jaar weer fraaie routes uitgezet langs bekende en wellicht ook onbekende plekken. De routes gaan natuurlijk door het fraaie Westerwolde. In verband met de wisselende regelgeving hebben we de Duitsland-variant vervangen. Er is ook dit jaar weer een korte en langere tocht van respectievelijk 15 km en 30 km. De kosten zijn € 6,00 voor een volwassene en € 3,00 voor een kind tot en met 12 jaar. De start en de finish zijn bij het VBT kantoor Dorpsstraat 8 te Sellingen, tussen 16.00 uur en 18.00 uur. De controleposten van de korte en de lange route zijn gecombineerd.

In het kort:

Dagen:  maandag 2 t/m donderdag 5 augustus, woensdag is een inhaalavond.

Start:     bij het VBT kantoor Dorpsstraat 8, Sellingen.

Tijd:        tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

Kosten: € 6,00 voor een volwassene, €3,00 voor een kind t/m 12 jaar.

Betalen: I.v.m. corona graag gepast betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.