Mooistadskanaal.nl - Een site met veel informatie ! (Door het Coronavirus is alles ondervoorbehoud!

woensdag 2 juni 2021

TUINENSNOER als alternatief voor WESTERWOLDE RIJGTHelaas geen ‘Westerwolde rijgt’, met de bekende formule van tuinen en kunst, een fair en muziekprogramma. Half april moest de werkgroep WWR besluiten dat het naar de situatie van dat moment niet mogelijk was om dit jaar een groot evenement te organiseren. Maar nu het met corona de goede kant op lijkt te gaan, kriebelt het bij een aantal deelnemende tuineigenaren; ze willen open!

Dus is er dit jaar een alternatieve route: TUINENSNOER, van 18 t/m 27 juni 2021.

Niet georganiseerd door de werkgroep, dus de 'regels' en openingstijden kunnen per tuin verschillen. Niet alle 16 locaties zijn bijvoorbeeld de hele periode of de hele dag geopend. 

De tuinen liggen er in juni prachtig bij. In een aantal tuinen zijn exposities en/of demonstraties. Er is voldoende mogelijkheid om koffie of lunch te gebruiken om de inwendige mens te verwennen tijdens de route. Zeker de moeite waard dus! 

Alle informatie staat op een lijst die te downloaden is op de site van Westerwolde rijgt. Daarop de adressen, telefoonnummers, openingstijden en een korte beschrijving van de 16 deelnemende tuinen. Ook op de Facebookpagina van WWR staat veel informatie. 

In 2022 hoopt de werkgroep weer een complete ‘Westerwolde rijgt’ te kunnen organiseren. Maar TUINENSNOER is voor dit jaar een geweldig alternatief!

Print de route op www.westerwolderijgt.nl

Voor informatie: www.facebook.com/WesterwoldeRijgt