Een site met veel informatie ! Ook tijdens de vakantieperiode gewoon informatie !

donderdag 2 mei 2019

Bibliotheken starten met Studiekring50plus


Delen van kennis en op de hoogte blijven van maatschappelijke ontwikkelingen. Dat is het doel van de Studiekring50plus die binnenkort start in de bibliotheken van Ter Apel en Stadskanaal. Dinsdag 21 mei organiseren de bibliotheken een gratis informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden.


Vind jij het leuk om jouw kennis te delen met anderen? Of om samen met anderen onderwerpen uit de actualiteit te bespreken? Kom vrijblijvend langs om te kijken of de Studiekring50plus iets voor jou is. Biblionet Groningen organiseert in samenwerking met het landelijk platform Studiekring50plus op dinsdag 21 mei een informatiebijeenkomst in de bibliotheken van Stadskanaal en Ter Apel.

·         Bibliotheek Stadskanaal : 10.00-11.30 uur.
·         Bibliotheek Ter Apel : 14.00-15.30 uur.

Je hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn. We willen wel graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Aanmelden kan bij Ria Muller, r.muller@biblionetgroningen.nl.

Studiekring50plus
Landelijk worden er steeds meer studiekringen opgericht. Deelnemer Jan: “In het begin ging het vaak over het werk dat iemand gedaan had. Als oud-rechercheur vertelde ik bijvoorbeeld over recherchewerk. Inmiddels zijn tal van andere thema’s aan bod gekomen en zijn we na 9 jaar nog niet uitgepraat”.
Er is geen speciale vooropleiding vereist alleen de bereidheid om mee te praten en te luisteren naar de standpunten van andere deelnemers. De studiekring houdt de geest actief en verruimt de blik.