de site met veel info en een uitgebreide UitAgenda !

donderdag 16 mei 2019

Opbouwwerkzaamheden Secret Forest FestivalIn de periode van 17 tot 25 mei zijn er opbouwwerkzaamheden voor het ‘Secret Forest Festival’ in recreatiegebied Pagedal (aan de kant van de Onstwedderweg). Het gebied is in die periode beperkt geopend en bereikbaar. Op 25 mei 2019 vindt het festival plaats van 14.30 tot 01.00 uur. Na het evenement vinden er tot uiterlijk 30 mei afbouwwerkzaamheden plaats.


Parkeren
Bezoekers van het evenement worden via borden en verkeersregelaars begeleid naar de parkeergelegenheid aan de Hoveniersweg (Pagecentrum). Ook is daar gelegenheid voor het stallen van uw fiets. Parkeren is enkel toegestaan op de aangewezen parkeergelegenheden. Bezoekers lopen vanaf het Pagecentrum naar de ingang van het evenemententerrein.

Op diverse wegen naar en rondom het terrein is een tweezijdig parkeerverbod en/of verbod tot stilstaan van kracht. De politie en de gemeentelijke handhavers houden toezicht op het handhaven van de verkeersmaatregelen.

Afsluitingen
Op 25 mei is de kruising Borgenweg, Hoveniersweg en Dwarsweg afgesloten. Ook is de afslag Onstwedderweg richting A.G. Wildervankkanaal dicht.

Contact
Kijk voor meer informatie over het Secret Forest Festival op: www.secretforestfestival.nl. Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u vanaf 17 mei contact opnemen met via info@secretforestfestival.nl of 06 – 21 38 98 94.  #stadskanaalleeft