Gemeente Stadskanaal is Goud - en viert in 2019 vijftigjarig bestaan ! Stadskanaal - 22 en 23 juni Tweedaagse Pagefestival Gratis toegang!

zaterdag 15 december 2018

Walk & Talk in Bibliotheek Stadskanaal: Dress for Succes

Bibliotheek Stadskanaal organiseert op donderdag  10 januari van 10.00 uur tot 12.00 uur Walk & Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden. Deze maand is het thema ‘Dress for Succes’.
Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom bij Walk & Talk in Bibliotheek Stadskanaal. Walk & Talk is een netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, hun ervaringen delen en waar men praktische tips krijgt die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

Donderdag  10 januari is het thema ‘Dress for Succes’. Zoek je een geschikte outfit om te solliciteren? Dress for Success helpt je om goed voorbereid en verzorgd voor de dag te komen en zo de kans op werk te vergroten. Ze doen dat door het aanbieden van passende kleding en helpen je met het verbeteren van je persoonlijke presentatievaardigheden.
Deelname aan Walk & Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk.


Walk & TalkMet Walk & Talk biedt de bibliotheek werkzoekenden op een toegankelijke manier de kans zich te laten informeren, te netwerken, en kennis en ervaringen uit te wisselen. Werk zoeken kan veel tijd en energie kosten. En de mogelijkheden om werk te vinden zijn nogal veranderd de afgelopen jaren. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk en daar wel wat inspiratie en positieve energie bij kan gebruiken. Tijdens de Walk & Talk bijeenkomsten worden veelvoorkomende onderwerpen rondom werk zoeken besproken.