Gemeente Stadskanaal is Goud - en viert in 2019 vijftigjarig bestaan ! / Vanaf 2025 met de trein naar Stadskanaal

dinsdag 3 april 2018

Westerwolde Struunroute

14 en 15 april kan het weer .Strunen is Gronings voor ontdekken, zoeken, rondkijken. De Westerwoldse Struunroute is een Antiek- en Curiosaroute langs allerlei winkels in Oost-Groningen, van Bellingwolde in het noorden tot Sellingen in het zuiden. De route is met de auto of de fiets uitstekend te doen.

Wat is er te doen
De Struunroute voert u langs deze  bedrijven. Antiek, brocante en landelijk wonen is het uitgangspunt. Elk bedrijf geeft hier zijn eigen invulling aan, zodat er voor de klant een ruim en gevarieerd aanbod is.Er is een folder samengesteld, waarin de route en een beschrijving van de acht inspirerende winkels vermeld staat. De hele route is ongeveer 60 km. Het volgen van de “Westerwoldse Struunroute” kan ook een prima aanleiding zijn om een paar dagen in Westerwolde te vertoeven. In heel Westerwolde zijn prima overnachtingsmogelijkheden.

De open dagen vinden dit voorjaar plaats op 9 en 10 april a.s. Alle bedrijven zijn op beide dagen open van 11.00 u. tot 18.00 u. Om de winkels in de vesting Bourtange te bezoeken hoeft men geen entree te betalen, en de deelnemende bedrijven houden er van hun bezoekers tijdens dit weekend te verassen!
Meer bijzonderheden en adressen zijn te vinden op http://westerwoldsestruunroute.nl/  maar ook in de folder van de struunroute, die op diverse plaatsen te vinden is. De folder is ook te te downloaden van de site, en kan dan als reisgids dienen.
Maar er kan natuurlijk ook contact gezocht worden met één van de deelnemende bedrijven.

Waar
Door de regio Westerwolde. Voor de deelnemers kijk op: http://westerwoldsestruunroute.nl/

DEELNEMENDE WINKELS
Allerlei
Hof van Sellingen
Le Crayon
Passavant Olielampen
Rommel & Zo
Smeerling Antiek & Restauratie
Winkeltje 5bij6

Meer info
https://antiekroute.wordpress.com/