Mooistadskanaal.nl De site met veel informatie

maandag 10 maart 2014

Westerwoldse Struunroute

12 T/M 13 APR 2014
Ook in Westerwolde is de winter weer voorbij. De mooiste streek van de provincie Groningen wordt weer groen. Het voorjaar heeft zich aangekondigd en dat betekent dat de 8 deelnemers van de Westerwoldse Struunroute zich weer presenteren in het open struunweekend. Nieuwe trends voor binnen en buiten en volop antiek en brocante.



Deze 8 bedrijven zijn:
Sellingen: Hof van Sellingen Huis en tuin decoraties
Passavant Olielampen en buitenkachels
Bourtange: De Sikkepit (in de vesting Bourtange) Brocante
D’Oude Waght (in de vesting Bourtange) Brocante en woondecoratie
Smeerling: Smeerling Antiek. Antiek en restauratie
Bellingwolde: Le Crayon. Huis en tuin decoraties
Allerlei. Brocante en antiek
De Struunroute voert u langs deze 8 bedrijven. Antiek, brocante en landelijk wonen is het uitgangspunt. Elk bedrijf geeft hier zijn eigen invulling aan, zodat er voor de klant een ruim en gevarieerd aanbod is.
Er is een folder samengesteld, waarin de route en een beschrijving van de acht inspirerende winkels vermeld staat. De hele route is ongeveer 60 km. Het volgen van de “Westerwoldse Struunroute” kan ook een prima aanleiding zijn om een paar dagen in Westerwolde te vertoeven. In heel Westerwolde zijn prima overnachtingsmogelijkheden.

De open dagen vinden dit voorjaar plaats op 12 en 13 april a.s. Alle bedrijven zijn op beide dagen open van 11.00 u. tot 18.00 u. Om de winkels in de vesting Bourtange te bezoeken hoeft u geen entree te betalen.
Laat u verrassen.
Meer bijzonderheden en adressen zijn te vinden opwww.westerwoldsestruunroute.nl, maar ook in de folder van de struunroute, die op diverse plaatsen te vinden is. De folder is ook te downloaden van de site, en kan dan als reisgids dienen.
Maar er kan natuurlijk ook contact gezocht worden met één van de deelnemende bedrijven.