Gemeente Stadskanaal is Goud - en viert in 2019 vijftigjarig bestaan !

Vrijwilligers gevraagd

Gastvrouw/heer gezocht Streekhistorisch Centrum
Het Streek Historisch Centrum is het hele jaar geopend voor geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Kanaalstreek en omgeving. Op de zondagmiddag worden er speciale activiteiten georganiseerd, zoals lezingen en concerten. Voor die zondagmiddag zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die de bezoekers ontvangt. Je bent onderdeel van een leuk team en je werkt altijd samen met een collega. Ben je gastvrij ingesteld  en vind je de geschiedenis van de Kanaalstreek ook interessant. Neem dan contact op met Helen Kamink, telf: 0599 - 612649 of mail  naar info@streekhistorischcentrum.nl

-----------------------------------------

STAR 
Is op zoek naar o.a. Gastheren en Dames
Meer info: Over werken als vrijwilliger bij Museumspoorlijn is te vinden op www.stadskanaalrail.nl

----------------------------------------

Welstad zoekt Vrijwilligers in Stadskanaal.
Buurtwerk van Stichting Welstad wil een vrijwilligers poule in Stadskanaal beginnen voor mensen die iets willen betekenen voor oudere, misschien wel bij u in de buurt.
Wilt u hieromtrent  info : even een mail naar: d.veenstra@welstad.nl

------------------------------------------
RTV 1 is op zoek naar Vrijwilligers voor meerdere functies.
Vrijwilligers gezocht

-----------------------------------

Verkeersregelaar: wat voor jou?

Bij diverse evenementen in de regio Stadskanaal worden verkeersregelaars ingezet. Bijvoorbeeld bij de Klap tot Klaploop, Avondvierdaagse en de Run van Winschoten, in en soms buiten de gemeente Stadskanaal. Je volgt eerst een korte opleiding via E-Learning zodat je goed je werk als verkeersregelaar kunt uitvoeren.
Op de website www.verkeersregelaars-stadskanaal.nl vind je meer informatie en een aanmeldingsformulier of bel dhr. Schipper: 0599 - 619121.
-------------------------------------------------------