Corona regels worden iets versoepeld. kleine activiteiten komen langzaam opgang. - i.v.m. het corona virus gaan grotere evenementen nog niet door!

vrijdag 8 november 2019

Jan Henk de GrootIn zijn tweede soloprogramma ‘De Wolf is Trug’ heeft Jan Henk de Groot de Troebadoersroedel tijdelijk verlaten. Als een eenzame wolf sluipt hij langs de theaters van Stad en Ommelaand met een aantal bijzondere vragen..
Meer info: Jan Henk de Groot
Als een eenzame wolf sluipt hij langs de theaters van Stad en Ommeland met vragen als: waar zijn de sprookjes gebleven? Wat heb je echt nodig in het leven om gelukkig te zijn? Liefde, succes, geld, gitaren... likes of juist ongeluk? En waar hoor je eigenlijk thuis? Jan Henk de Groot is vanavond op zijn best met sterke verhalen en rake Grunneger laidjes. En dat alles in zijn natuurlijke omgeving, het theater. Jan Henk werd bekend door liedjes als Kielsterachterweg, Mamme van Michel en Vuurtje kieken.
Hij won in 2013 de DvhN Streektaalprijs voor het album Weerom. Als lid van de Troebadoers had hij hits met Riekdom en Noar hoes en toerde hij vier seizoenen langs de theaters.