Corona regels worden iets versoepeld. kleine activiteiten komen langzaam opgang. - i.v.m. het corona virus gaan grotere evenementen nog niet door!

donderdag 21 november 2019

Inloopspreekuur Gemeentelijke collectieve ziektekostenverzekering

Stadskanaal - Hebt u weinig geld te besteden omdat u een laag inkomen heeft? Dan kunt u in aanmerking komen voor de gemeentelijke collectieve ziektekostenverzekering van Menzis. Hiervan kunt u gebruik maken als u een inkomen heeft tot 130% van de bijstandsnorm. Dit geldt voor de GarantVerzorgd 1, 2 en 3 (het eigen risico van € 385,00 wordt alleen in de GarantVerzorgd 3 volledig meeverzekerd).
Inloopspreekuur
Voor informatie over de gemeentelijke collectieve ziektekostenverzekering kunt u langskomen op het inloopspreekuur in het gemeentehuis. Het inloopspreekuur vindt plaats op 2 december 2019 tussen 9.00 en 12.00 uur. U dient dan uw identiteitsbewijs, een recente uitkeringsspecificatie/loonstrook, een bankrekeningnummer en indien mogelijk het polisblad van uw huidige verzekering mee te nemen. 

De voorwaarden zijn:
  • U hebt een inkomen tot 130% van de geldende bijstandsnorm;
  • U hebt een vermogen lager dan € 6.020 (alleenstaande) of € 12.040,00 (gezin);
  • U bent (en uw mee te verzekeren partner is) 18 jaar of ouder (kinderen jonger dan 18 jaar worden meeverzekerd);
  • U heeft een ziektekostenverzekering bij Menzis met alleen het verplichte eigen risico van € 385,00;
  • Naast de basisverzekering heeft u als aanvullende verzekering minimaal ExtraVerzorgd1 (EV1) en TandVerzorgd (TV) (heeft u een volledige gebitsprothese, dan moet u een protheseverzekering afsluiten).
De voordelen zijn:
  • U krijgt van Menzis een korting van tenminste 5% op de premies van de basisverzekering, de aanvullende en TandVerzorgd verzekeringen.
  • U kunt een extra vergoeding ontvangen voor enkele zaken die niet vanuit de basisverzekering of aanvullende verzekering vergoed worden.
  • U ontvangt van de gemeente Stadskanaal een korting per maand op de aanvullende en op de   tandverzekering.
Menzis
Wilt u meer informatie over Menzis om zich bij hen als verzekerde aan te melden, dan kunt u bellen met telefoonnummer 088 222 4080 (na 16 november 2019) of kijken op de website www.gezondverzekerd.nl.