de site met veel info en een uitgebreide UitAgenda ! 12 en 13 okt Struunroute Westerwolde.

vrijdag 12 juli 2019

Bibliotheek Stadskanaal trekt eropuit met de Vakantie Voorleestent

Deze zomer trekt  Bibliotheek  Stadskanaal  eropuit met de Vakantie Voorleestent.  Twee weken lang staat de tent op een vaste ochtend, tijd en locatie in de Parkwijk en Ceresdorp.
Bibliotheek Stadskanaal is voor het tweede jaar op rij met een voorlees- en spelprogramma te vinden in de wijk. Twee weken lang staat de tent op een vaste ochtend, tijd en locatie in de Parkwijk en Ceresdorp. 


Op dinsdag 16 en 23 juli staat de Bibliotheek van 11.00 uur tot 12.30 uur, ter hoogte van CBS Anne de Vries in de Parkwijk.  Op donderdag 18 en 25 juli  wordt Ceresdorp bezocht. Van 11.00 uur tot 12.30 uur kunnen kinderen en ouders de tent bezoeken voor buurthuis De Stobbe.
In de Vakantie Voorleestent wordt voorgelezen en doen we spelletjes. Kinderen en ouders kunnen er tevens de leukste (voor)leesboeken lenen. Een bezoekje aan de Vakantie Voorleestent is helemaal gratis en ook gezinnen uit andere wijken zijn van harte welkom! Met de Vakantie Voorleestent wil Bibliotheek Stadskanaal het (voor)lezen in de zomer stimuleren.