Mooistadskanaal.nl De site met veel informatie

zaterdag 16 maart 2019

Tweekarspelen Kunstroute

Bellingwolde - Blijham - Beerta- Drieborg - Wedderveer - Winschoten - Bad Nieuweschans -Oudeschans
​In 2019 openen de deelnemende kunstenaars op 23, 24, 30 en 31 maart hun ateliers. De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur

Wat is er te doen

De Tweekarspelenroute is een inmiddels niet meer weg te denken evenement in het landelijke Oost-Groningen. Jaarlijks trekt de route meer dan duizend kunstliefhebbers. De charme van deze route is dat het, door zijn beperkt gehouden aantal deelnemers, een intieme route is. Aan deze route  nemen in totaal 10 enthousiaste beeldende kunstenaars deel. Zij werken in Winschoten, Wedderveer, Beerta, Bellingwolde, Oudeschans, bad Nieuweschans en Drieborg. Het evenement wordt door de hele kunstenaarsgroep gezamenlijk voorbereid. De kunstenaars kennen elkaar en elkanders werk. Ze zorgen ieder jaar weer voor een afwisselend aanbod. Op de verschillende locaties, die per fiets of auto te bereiken zijn, vindt u vertrouwd of zich telkens vernieuwend werk, ambachtelijke of beeldende kunst, werken die voor zich spreken of een verhaal nodig hebben en bekende of minder bekende gebruikte technieken.

meer info

De website www.tweekarspelenkunstroute.nl biedt u nog veel meer interessante informatie over de kunstenaars en hun werk.