de site met veel info en een uitgebreide UitAgenda !

zondag 10 februari 2019

Walk & Talk in Bibliotheek Stadskanaal: Loopbaan Coaching


Bibliotheek Stadskanaal organiseert op donderdag  14 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur Walk & Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden. Deze maand is het thema ‘Loopbaan coaching’.
Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom bij Walk & Talk in Bibliotheek Stadskanaal. Walk & Talk is een netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, hun ervaringen delen en waar men praktische tips krijgt die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

Donderdag  14 februari zal Harry Koning van CarriereNoordNederland ingaan op ‘Loopbaan coaching’. Het grootste deel van je leven breng je op je werk door. Dan is het beter dat je dat werk doet dat bij je past en waar je je goed in voelt! Om dat te bereiken, moet je wel weten wat belangrijk voor je is, waar je goed in bent en waar je naar toe wilt. Loopbaan coaching helpt je om dit helder te krijgen, zodat je komt tot een persoonlijk actieplan.
Deelname aan Walk & Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk.
Walk & Talk
Met Walk & Talk biedt de bibliotheek werkzoekenden op een toegankelijke manier de kans zich te laten informeren, te netwerken, en kennis en ervaringen uit te wisselen. Werk zoeken kan veel tijd en energie kosten. En de mogelijkheden om werk te vinden zijn nogal veranderd de afgelopen jaren. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk en daar wel wat inspiratie en positieve energie bij kan gebruiken. Tijdens de Walk & Talk bijeenkomsten worden veelvoorkomende onderwerpen rondom werk zoeken besproken.