Gemeente Stadskanaal is Goud - en viert in 2019 vijftigjarig bestaan ! Stadskanaal - 22 en 23 juni Tweedaagse Pagefestival Gratis toegang!

zondag 16 december 2018

Dreumesuurtje in Bibliotheek Stadskanaal en Musselkanaal

Kom woensdag 9 januari om 10.00 uur naar het dreumesuurtje in Bibliotheek Stadskanaal óf in Bibliotheek Musselkanaal. In beide bibliotheken lezen we deze maand voor uit het Prentenboek van het Jaar ‘Een huis voor Harry’ en doen leuke spelletjes en activiteiten.

De kater Harry is aan de zware kant en een echte huiskat. Het liefst zit hij binnen, maar als vlinder Vera hem uitnodigt om tikkertje te spelen, wil hij dat wel. Maar tijdens het spelen raakt hij haar kwijt… Hij ziet allerlei onbekende huizen en raakt in paniek. Gelukkig ontmoet hij onderweg andere katten, die hem helpen de weg naar Vera te vinden. Op speelse wijze wordt de weg naar huis teruggevonden. Gelukkig maar!
‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar en staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen 2019.
Het maandelijkse dreumesuurtje in de bibliotheek begint om 10.00 uur en is gratis voor (groot)ouders met jonge kinderen.