Gemeente Stadskanaal is Goud - en viert in 2019 vijftigjarig bestaan ! Stadskanaal - 22 en 23 juni Tweedaagse Pagefestival Gratis toegang!

donderdag 11 oktober 2018

Westerwoldse Struunroute.

Strunen is Gronings voor ontdekken, zoeken, rondkijken. De Westerwoldse Struunroute is een Antiek- en Curiosaroute langs allerlei winkels in Oost-Groningen, van Bellingwolde in het noorden tot Sellingen in het zuiden.  De route is met de auto of de fiets uitstekend te doen.

Wat is er te doen
De Struunroute voert u langs deze  bedrijven. Antiek, brocante en landelijk wonen is het uitgangspunt.


Elk bedrijf geeft hier zijn eigen invulling aan, zodat er voor de klant een ruim en gevarieerd aanbod is.
Er is een folder samengesteld, waarin de route en een beschrijving van de acht inspirerende winkels vermeld staat. De hele route is ongeveer 60 km. Het volgen van de “Westerwoldse Struunroute” kan ook een prima aanleiding zijn om een paar dagen in Westerwolde te vertoeven. In heel Westerwolde zijn prima overnachtingsmogelijkheden.

De open dagen vinden dit najaar plaats op 13 en 14 oktober a.s. Alle bedrijven zijn op beide dagen open van 11.00 u. tot 18.00 u.
Meer bijzonderheden en adressen zijn te vinden op http://www.westerwoldsestruunroute.nl, maar ook in de folder van de struunroute, die op diverse plaatsen te vinden is. De folder is ook te te downloaden van de site, en kan dan als reisgids dienen.
Maar er kan natuurlijk ook contact gezocht worden met één van de deelnemende bedrijven.

Waar
Door de regio Westerwolde. Voor de deelnemers kijk op: https://antiekroute.wordpress.com/

meer info
http://www.westerwoldsestruunroute.nl