Gemeente Stadskanaal is Goud - en viert in 2019 vijftigjarig bestaan ! / Knoalsternacht

vrijdag 9 november 2018

Onstwedder Feestweek

De Onstwedder Feestweek in de overdekte FeestArena op het evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg wordt dit jaar gehouden van vrijdag 9 tot en met zaterdag 17 november. Er staan onder meer optredens op de rol van U2-tributeband LikeU2 en Mooi Wark.Wat is er te doen

Donderdag 15 november is er een RegioBingo, waarbij tal van prijzen kunnen worden gewonnen, zoals een vakantie voor het hele gezin in een bungalowpark in Nederland, en een minuut gratis winkelen in de plaatselijke Coop-supermarkt.

Vrijdag 16 november staat in het teken van Nederlandstalige muziek. Tijdens het Noordelijk Muziekfeest staan er optredens gepland van onder andere Jannes, Django Wagner, Bouke,  Jeffrey Kuipers, Stef Ekkel, Lucas en Gea, Burdy, RenĂ© Becker, Chris de Roo en Henk Harders.
Het evenement wordt zaterdag 17 november afgesloten door de Siepelrockers van Mooi Wark.
Voor alle activiteiten tijdens de Onstwedder Feestweek zijn gratis kaarten te betellen via de website.
Afgetrapt wordt op vrijdag 9 november met een grote herfstfair. Op deze consumentenbeurs zijn vele bedrijven uit Onstwedde en omstreken vertegenwoordigd.
Daags erna staat het grote U2 muziekfeest op de rol met de tributeband LikeU2. Alle hits van deze Ierse band rond zanger Bono worden die avond ten gehore gebracht.
Minuut gratis winkelen
Jannes
Mooi Wark
Gratis kaarten