Gemeente Stadskanaal is Goud viert vijftigjarig bestaan !

woensdag 13 juni 2018

Pagefestival

Zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 is er het tweedaags Pagefestival, een gratis cultuurfestival voor jong en oud, waar veel verschillende stijlen van muziek, indie/pop/rock/punk/electro stevig aanwezig zijn, naast theater, poëzie en beeldende kunst.

Wat is er te doen
Een getrouwe traditie sinds 1988, waar jong talent kan bloeien en oude bekenden elkaar tegen het lijf kunnen lopen.Een festival waar cultuur én dranken én spijzen vreugdelijk  genoten kunnen worden en de hele dag doorlopend wordt gespeeld door talentvolle artiesten uit Stad en Ommelaand – maar ook uit de verre streken van Nederland.

En wat het Pagefestival keer op keer uniek maakt, is het prijskaartje. Of beter: het ontbréken van een prijskaartje! Het Pagefestival is volledig gratis, bezoekers kunnen vrij het terrein betreden. Zo houden we het feest toegankelijk voor iedereen!


Meer info
Het Pagefestival vindt plaats op de dagcamping van het Pagedal (Dwarsweg 2), aan de voet van de Rode Loper. Het terrein is omringd door de natuur, maar biedt meer dan genoeg plaats voor zo’n 15.000 mensen op het veld.
(Vraag ons niet hoe, maar de berekening op het bierviltje zou moeten kloppen.) https://www.pagefestival.nl/