Gemeente Stadskanaal is Goud -en viert in 2019 vijftigjarig bestaan !

donderdag 22 februari 2018

Voetbalplaatjes sparen tijdens de Scoor een Boek! Experience

Tot en met zaterdag 14 april kunnen kinderen in de Groningse bibliotheken voetbalplaatjes sparen van FC Groningen. De actie is onderdeel van Scoor een Boek!, het sportieve leesproject van Biblionet Groningen.
Kom met het gezin naar de gratis Scoor een Boek! Experience in de Groningse bibliotheken.


Biblionet Groningen en FC Groningen in de Maatschappij organiseren in de bibliotheken middagen vol voetbal en strijd. Met je deelname verdien je tevens voetbalplaatjes van FC Groningen. 
Scoor een Boek! Experience
De Scoor een Boek! Experience staat volledig in het teken van voetbal. Wat kun je bijvoorbeeld doen?
Bouw een voetbalstadion van Kapla.
Speel een partijtje robotvoetbal.
Ontwerp een Scoor een Boek! Trofee voor de 3D-printer.
Ga op de foto met je eigen 3D-kleurplaat.
Schrijf een voetbalboek met De Boekenbakker.
De Scoor een Boek! Experience vindt plaats in dertig bibliotheken in de provincie Groningen. Kijk voor alle data en locaties op www.biblionetgroningen.nl/scooreenboek 
Scoor een Boek!
Scoren kun je overal, dat is de gedachte achter Scoor een Boek! 5.500 kinderen uit groep 5 en 6 gaan de komende 9 weken zoveel mogelijk boeken lezen. Ze worden via filmpjes aangemoedigd door FC Groningen-speler Tom van Weert. De leerlingen sluiten, na 9 weken lezen, Scoor een Boek! sportief af op het voetbalveld.

Scoor een Boek! vindt niet alleen plaats in de klas. Dit jaar roept de Bibliotheek gezinnen weer op om thuis ook boeken, kranten en tijdschriften te gaan ‘scoren’. Het hele gezin mag meedoen. De Scoor een Boek! Experience is onderdeel van de thuiseditie van Scoor een Boek!