Mooistadskanaal.nl De site met veel informatie

zaterdag 6 januari 2018

Spirituele markt in Bibliotheek Stadskanaal

Zaterdag 10 februari organiseert Bibliotheek Stadskanaal van 10.00 uur tot 15.30 uur een spirituele markt. De markt vindt plaats in het kader van De Maand van de Spiritualiteit
Bibliotheek Stadskanaal wil met de spirituele markt bezoekers  op een laagdrempelige manier kennis laten maken met allerlei vormen van spiritualiteit. Op de markt staan zestien standhouders die zich onder andere bezighouden met  tarot, reiki, bewustwording, yoga, klankschalen, kristallen, oliën en mandala’s. De toegang is gratis.



De Maand van de Spiritualiteit
Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan. Daarom zoeken mensen naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. De Maand van de Spiritualiteit wil aansluiten bij deze groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie die we in onze samenleving op dit moment zien.
In het kader van De Maand van de Spiritualiteit heeft schrijfster Daphne Dekkers een essay geschreven over het thema Opnieuw beginnen.