Mooistadskanaal.nl De site met veel informatie

woensdag 3 februari 2016

Het fotohokje in Bibliotheek Stadskanaal

Op de foto in een fotohokje? Dat kan op donderdag 11 februari van 15.30 tot 19.00 uur in Bibliotheek Stadskanaal. Iedereen kan dan gratis op de foto, eventueel met zijn of haar favoriete e-book. Na het fotomoment ontvang je je eigen fotoafdruk cadeau.


#FavEbooks
De Bibliotheek heeft een collectie van meer dan 10.000 e-books. Van literaire romans, thrillers, waargebeurde verhalen tot kinderboeken of poëzie. Die zet zij in de schijnwerpers door bibliotheekbezoekers uit te nodigen om met hun favoriete e-book op de foto te gaan. Een foto voor de bezoeker zelf en/of een foto om te delen via social media (#FavEbooks), zodat anderen geïnspireerd worden tot het lezen van hun favoriete e-book.

Vraag naar e-books blijft stijgen
Iedereen die lid is van de Bibliotheek kan e-books lenen. Tot nu toe hebben al ongeveer 240.000 mensen een webaccount aangemaakt op www.bibliotheek.nl/ebooks. Het afgelopen jaar werden meer dan 1,5 miljoen e-books geleend. Het lezen van e-books van de Bibliotheek is makkelijk, legaal én vrij toegankelijk als je lid bent van de Bibliotheek.