Mooistadskanaal.nl De site met veel informatie

zondag 8 november 2015

mijnTafel opent nieuwe vestiging in Stadskanaal

Duurzaam winkelconcept met tweedehands, nieuwe en zelfgemaakte spullen
Stadskanaal, Op vrijdag 27 november 2015 verrijkt mijnTafel Stadskanaal de stad met een nieuw winkelconcept. Aan de Europalaan 20-2 in Stadskanaal vindt u een winkelpand met tweedehands, nieuwe en zelfgemaaktespullen. De winkelformule past goed bij Stadskanaal met gezellige markten en een gevarieerd winkelaanbod.
Toegankelijk en eigentijds


Centraal in het centrum, is mijnTafel Stadskanaal gevestigd. Daarmee is de 12e vestiging van mijnTafel in Nederland een feit. “Wij bieden een lucratief, eenvoudig en eigentijds winkelconcept”, aldus eigenaresse Evelien Ots. De detailhandel is haar niet onbekend, want haar hele leven is ze al werkzaam geweest in deze branche. Nu voor het eerst als ondernemer.

Maatschappelijk betrokken De winkel biedt een mix van tweedehands en nieuwe spullen en trekt daardoor mensen die zowel een goedkoop cadeau als collectors item zoeken. Daarnaast zet de winkel zich in voor lokale goede doelen. Zo wordt de opbrengst van niet-verkochte spullen aan de Juliansstichting gedoneerd. Deze stichting maakt zich sterk voor specifiek hersentumoronderzoek, gericht op kinderen.

Van kunst tot kleding
Vanaf de opening heeft mijnTafel Stadskanaal plek voor ruim 100 houten tafels waarop huurders hun waar kunnen uitstallen.Speelgoed, kleding, huishoudelijke apparaten, sieraden en lp’s zijn een greep uit het totale aanbod. Naast particulieren kunnen ook webshophouders, kunstenaars, clubs, verenigingen en scholen spullen verkopen. Tafelhuur is al vanaf €3,79 per winkeldag.